(video) Arată bine sau nu? Vezi ce kit din fibră de carbon forjată a pus Manhart pe BMW X6

Manhart MHX6 700 WB este surpriza atelierului despre care s-a spus anterior că se pregăteşte pentru debut public la Salonul Auto Internaţional de la München. Proiectul are la bază noul BMW X6 M Competition.

Caracteristici cheie:

  • WB reprezintă un kit widebody format din 24 de piese din fibră de carbon forjată, cu o structură care amintește de marmura lustruită sau granitul.
  • În plus, capota este făcută integral din acest material şi dezvăluie asta prin structura fibroasă a prizelor de aer.
  • Maşina din imagini este înfășurată complet într-o folie Matte Charcoal Metallic, cu autocolante Manhart negre lucioase, pentru contrast cu fibra de carbon forjată.
  • Jantele forjate MANHART Concave One măsoară 22 de inci şi au un finisaj negru satinat. Acestea sunt acoperite de anvelope de înaltă performanță în mărimile 295/30R22 și 315/30R22.
  • Tehnicienii au redus garda la sol a SUV-ului coupe cu aproximativ 30 de milimetri prin optimizarea suspensiei, ale cărei componente centrale sunt arcuri marca H&R.
  • Motorul V8 de 4.4 litri a fost forţat să genereze 730 CP şi 900 Nm de cuplu. În acest scop, se utilizează fie o unitate de comandă auxiliară MHtronik, fie se efectuează o resetare a ECU-lui stoc.
  • Clienţii vor mai putea alege să-şi monteze un nou sistem de evacuare a gazelor de eşapament, confecţionat din oţel inoxidabil. La capăt are patru terminaţii de 100 mm în diametru, cu supape active, care pot fi acoperite cu ceramică sau fibră de carbon. Opţional, doar pe maşinile care sunt exportate, se mai propun downpipes-uri MANHART Race fără convertizoare catalitice, precum şi ţevi de înlocuire OPF-Delete sau OPF/GPF-Deleter.
  • Sistemul de frânare a rămas standard pe vehiculul din imagine – cu excepția unui design Manhart individual pentru etrierele cu mai multe pistoane. Upgrade-uri configurabile individual pot fi făcute la acest capitol la cerere.
  • Şi pentru interior se propune un set de 12 părţi din fibră de carbon forjată. Aplicaţia împodobește tabloul de bord, consola centrală și panourile ușilor, spițele și padelele din spatele volanului, consolele şi partea posterioară a scaunelor frontale, etc.

Vezi şi: (foto) Tuning atractiv pentru noul BMW X5 M. Acesta este Manhart MHX5 800

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/