Deputat PAS, după „ultimul manifest al Nataliei Morari": Nu e primul jurnalist, care trece de partea cealaltă. Au fost și ONG-iști, care s-au corupt. Lupta continuă

Deputatul PAS Dumitru Alaiba a venit cu un comentariu referitor la postarea Nataliei Morari, în care jurnalista spune că tot ce s-a întâmplat cu ea în ultimele 72 de ore a demonstrat doar că trăim într-o societate absolut bolnavă. „Nu e primul și nu e ultimul reprezentant al societății civile care trece de partea cealaltă - își schimbă radical discursul și, ai putea spune, își trădează valorile pe care le proteja ieri. Și din ăștia avem mulți”, scrie Aliba pe pagina sa de Facebook.

Foto: UNIMEDIA

„În fiecare zi, fiecare dintre noi ia decizii cu care trăim toată viața mai departe. Unele-s mai mari, altele mai mici. Unele se dovedesc a fi corecte, altele greșite. Iei decizia o dată, dar trăiești cu ea toată viața.

Nu e primul și, cu siguranță, nu e ultimul fost aliat care trece de partea cealaltă. Chiar și pentru viața mea lista lor e lungă. Foarte lungă. Niciodată în asemenea cazuri nu am simțit „dezamăgire” sau „șoc”. Doar am întors pagina, în liniște. Nici gust amar nu am simțit. Am uitat de ei și am continuat să fac ceea în ce cred.

Nu e primul și nu e ultimul reprezentant al societății civile care trece de partea cealaltă - își schimbă radical discursul și, ai putea spune, își trădează valorile pe care le proteja ieri. Și din ăștia avem mulți. Mulți foști ONG-iști promițători care s-au schimbat peste noapte. S-au corupt.

Nu e nici primul și nici ultimul jurnalist care trece de partea cealaltă. Avem mulți și aici. Of, da’ mulți mai avem aici…

Iar despre trecut de partea cealaltă, o să zic un lucru. Să treci încolo e ușor. Te primesc cu plăcere. Să treci înapoi e practic imposibil.

Și nimic, absolut nimic în lumea asta nu se învârte în jurul unui singur om. Cu atât mai mult un post de TV nu se învârte în jurul unui om.

Așa că, viața continuă. Lupta continuă”, arată postarea publicată de deputatul PAS.

„Plină de ură, intoleranță și eroi - așa zisă elită intelectuală - care pretind că au dreptul exclusiv și incontestabil asupra ocrotirii valorilor societății. Anume din cauză acestor elite noi și trăim într-o societate atât de bolnavă”, a scris jurnalista în postarea întitulată „ultimul manifest”, după ce și-a cerut scuze de la telespectatori și de la colegii de la TV8, spunând că regretă că nu a făcut declarația de acum trei zile la timp.

Jurnalista Mariana Rață a aflat despre „conflictul de interese al Nataliei Morari”, cu două zile înainte de anunțul făcut pe rețelele de socializare. Într-o postare pe pagina sa de facebook, co-fondatoarea TV8 spune că locuiește în apartamentul său din 2014, iar fiind jurnalist de investigație, a aflat că într-un bloc alăturat a ajuns să locuiască Veaceslav Platon, dar pe Natalia niciodată nu a văzut-o în preajma acestuia.

„Știu că vă este greu și sunteți dezamăgiți de noi, dar vă rugăm să ne judecați nu doar pentru acțiunile unei persoane”, a declarat Mariana Rață, după ce colega sa, Natalia Morari a recunoscut public că are un fiu cu omul de afaceri Veaceslav Platon.

Jurnalista Natalia Morari a dezvăluit că tatăl copilului ei este Veaceslav Platon. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, aceasta spune că în ultimele săptămâni a fost șantajată de către oamenii din SIS cu aceste detalii din viața sa personală. Jurnalista se retrage din fața ecranelor pentru o perioadă nedeterminată, însă promite că va reveni la timpul potrivit cu un nou format de emisiune.

Serviciul de Informații și Securitate s-a autosesizat în legătură cu declarațiile apărute în spațiul public, cu privire la pretinsa implicare a reprezentanților instituției în acțiuni de șantaj împotriva Nataliei Morari. Asta după ce jurnalista a dezvăluit că tatăl copilului ei este Veaceslav Platon și a menționat că în ultimele săptămâni ar fi fost șantajată de către oameni din SIS cu aceste detalii din viața personală.

Omul de afaceri Veaceslav Platon a publicat, la sfârșitul lunii iulie, pe o rețea de socializare, o poză în care apare un bebeluș ce seamănă leit cu fiul Nataliei Morari. Atunci, administratorul paginii spunea că a fost publicată din eroare.

La începutul lunii mai, Natalia Morari spunea că Rem a avut un tată- donator.

La 12 aprilie, Natalia a devenit mămică pentru prima dată. Aceasta a născut un băiețel perfect sănătos.


Pub