TV8 „se disociază complet și categoric” de ultimele declarații făcute de Natalia Morari

Postul de televiziune TV8 a publicat o postare pe pagina de Facebook în care anunță că „se disociază complet și categoric de declarațiile făcute în ultimele zile de Natalia Morari”. „Acestea nu reprezintă politica editorială a departamentului de Știri TV, departamentului online și de producție ale postului”, menționează administrația postului.

Foto: Fb/ tv8moldova

„TV8 se disociază complet și categoric de declarațiile făcute în ultimele zile de Natalia Morari. Acestea nu reprezintă politica editorială a departamentului de Știri TV, departamentului online și de producție ale postului.

Subliniem că, imediat ce conducerea TV8 a fost informată de existența conflictului de interese, emisiunea de autor “Politica Nataliei Morari” a fost retrasă definitiv din grila postului. La fel, Natalia Morari a fost revocată imediat din structurile de administrare.

TV8 rămâne fidel misiunii sale de a informa corect și echidistant, respectând valorile europene”, a publicat administrația TV8.

Jurnalista Mariana Rață a aflat despre „conflictul de interese al Nataliei Morari”, cu două zile înainte de anunțul făcut pe rețelele de socializare. Într-o postare pe pagina sa de facebook, co-fondatoarea TV8 spune că locuiește în apartamentul său din 2014, iar fiind jurnalist de investigație, a aflat că într-un bloc alăturat a ajuns să locuiască Veaceslav Platon, dar pe Natalia niciodată nu a văzut-o în preajma acestuia.

„Știu că vă este greu și sunteți dezamăgiți de noi, dar vă rugăm să ne judecați nu doar pentru acțiunile unei persoane”, a declarat Mariana Rață, după ce colega sa, Natalia Morari a recunoscut public că are un fiu cu omul de afaceri Veaceslav Platon.

Jurnalista Natalia Morari a dezvăluit că tatăl copilului ei este Veaceslav Platon. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, aceasta spune că în ultimele săptămâni a fost șantajată de către oamenii din SIS cu aceste detalii din viața sa personală. Jurnalista se retrage din fața ecranelor pentru o perioadă nedeterminată, însă promite că va reveni la timpul potrivit cu un nou format de emisiune.

Serviciul de Informații și Securitate s-a autosesizat în legătură cu declarațiile apărute în spațiul public, cu privire la pretinsa implicare a reprezentanților instituției în acțiuni de șantaj împotriva Nataliei Morari. Asta după ce jurnalista a dezvăluit că tatăl copilului ei este Veaceslav Platon și a menționat că în ultimele săptămâni ar fi fost șantajată de către oameni din SIS cu aceste detalii din viața personală.

Omul de afaceri Veaceslav Platon a publicat, la sfârșitul lunii iulie, pe o rețea de socializare, o poză în care apare un bebeluș ce seamănă leit cu fiul Nataliei Morari. Atunci, administratorul paginii spunea că a fost publicată din eroare.

La începutul lunii mai, Natalia Morari spunea că Rem a avut un tată- donator.

La 12 aprilie, Natalia a devenit mămică pentru prima dată. Aceasta a născut un băiețel perfect sănătos.


Pub