/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Caz cutremurător la Hâncești! Un bărbat și-a împușcat iubita, după care s-a sinucis

missing
12 septembrie 2021, ora 10:02

Caz cutremuător la Hâncești! Un bărbat și-a împușcat iubita, după care s-a sinucis. 

Nenorocirea s-a produs noaptea trecută, în jurul orei 01:00. Potrivit poliției, bărbatul de 28 de ani venise cu o oră mai devreme acasă la părinții iubitei sale, în vârstă de 23 de ani, care urma să îi devină soție. La un moment dat, s-ar fi iscat un conflict, iar tânărul i-ar fi amenințat pe toți cu moartea.

Speriat, tatăl tinerei ucise, un bărbat de 53 de ani, ar fi fugit din locuință, iar în urma lui a auzit mai multe împușcături.

Acesta a alertat imediat poliția. Sosiți la fața locului, oamenii legii au depistat cele două cadavre.

Tânărul care a efectuat împușcăturile deținea arma legal. Acesta nu se afla în vizorul poliției. Cazul este investigat de oamenii legii pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram