image
Sursa foto: Captură Twitter/@Disastervid

A doua explozie în Rusia în ultimele zile; Trei oameni au murit, inclusiv un copil, după prăbușirea parțială a unui bloc

Trei oameni au murit în Rusia, inclusiv un copil de 11 ani, după o explozie care a dus la prăbușirea parțială a unei clădiri relatează Reuters, care citează autorități locale ruse, transmite Digi24.

Clipurile video publicate pe rețele sociale arată avariile structurale la clădirea din Solidarnost, un sat la 400 de kilometri sud de Moscova. Echipele de intervenție lucrează la locul dezastrului pentru a curăța zona de dărâmături.

Șase alte persoane au fost rănite, a transmis agenția TASS, citându-l pe Vasili Razmunov, șeful ministerului pentru urgențe locale.

Conform autorităților ruse, o explozie de gaz în partea centrală a clădirii au dus la prăbușirea parțială a structurii. Investigatorii spun că au deschis o anchetă penală pentru că nu ar fi fost respectate standardele minime de siguranță.

Exploziile de gaz sunt frecvente în Rusia din cauza unei infrastructuri învechite și standardelor scăzute de siguranță. Acum trei zile, un alt bloc s-a prăbușit parțial după o explozie similară.

Noutăţile partenerilor

comentarii: