(video) Rafale de mitralieră și focuri de armă la o nuntă în Moldova: Imaginile au devenit virale în România

Imagini incredibile s-au viralizat ieri pe rețelele sociale în România. Este vorba despre o nuntă sărbătorită cu rafale de pistoale și pistoale-mitralieră Kalaşnikov, la care de întreținerea atmosferei s-a ocupat cântărețul Adrian Minune. Imaginile le-au atras atenția inclusiv polițiștilor români, care au făcut verificări și au stabilit că evenimentul avut loc în Republica Moldova acum 3 ani. 

Foto: captură video

Momentele surprinse sunt șocante: bărbații care mânuiesc cel puțin trei arme le flutură în aer, deși în jur sunt copii, vizibil speriați de zgomot, scrie digi24.ro

Poliția a stabilit că imaginile au fost filmate în Republica Moldova, lângă Chișinău. Nuntașii au scos din casă armele și au tras focuri în aer. Polițiștii români au aflat că în Republica Moldova incidentul nu a fost verificat și nici nu s-a întocmit un dosar penal. Mai mult, nu ar fi vorba de un incident izolat, în Republica Moldova aceasta fiind o tradiție.

Se pare că aceste imagini au fost filmate la o nuntă care a avut loc în 2018.

„Urmare a verificărilor efectuate, cu operativitate, de structurile Poliției Române, cu privire la imaginile postate pe o rețea de socializare, în care apar mai mulți bărbați, care trag cu arme de foc, în timpul unui eveniment privat, anterior apariției acestora în spațiul public, s-a stabilit că respectivul eveniment a avut loc, în anul 2018, în Republica Moldova”, potrivit Poliției Române.




Pub