fbpx

Nu vă lăsați amăgiți! Semnalele care sugerează că am putea fi mințiți

Specialiștii afirmă că doar 54% dintre minciuni pot fi identificate cu precizie. Chiar dacă mai mult de 80% dintre amăgeli nu pot fi identificate, există unele semnale care ar trebui să ne pună în gardă atunci când stăm de vorbă cu cineva.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Așadar, dacă persoana evită contactul vizual, aceasta ar putea minți, potrivit psihologilor, relatează libertatea.ro.  Un om care își rotește ochii și evită privirea interlocutorului ar putea să aibă ceva de ascuns.

De asemenea, tonul vocii persoanelor care spun minciuni ar putea fi mai. Mai mult, interlocutorul ar putea crea o barieră cu persoanele din jur atunci când nu spune adevărul, de exemplu ar putea așeza între el și ceilalți o carte sau ar putea deschide o revistă.

Gesturile care trădează minciuna sunt frecarea frunții, lingerea buzelor, înghițirea frecventă și frământarea mâinilor. Totodată, persoanele care spun minciuni ar putea să zâmbească forțat.

Referindu-ne la vorbire, acestea cel mai probabil nu vor oferi prea multe detalii și vor repeta întrebările care le sunt adresate. Totuși, cât mai mult vor vorbi, cu atât mai mare este probabilitatea ca adevărul să iasă la iveală, iar dacă suspectați că sunteți mințiți, provocați interlocutorul să spună cât mai multe.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button