fbpx

foto | Accident violent cu trei mașini și un TIR: Două copile au fost transportate la spital, iar vehiculele s-au făcut morman de fiare

Două copile au fost transportate la spital după ce trei mașini și un TIR s-au tamponat violent. Accidentul a avut loc sâmbătă în raionul Drochia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oamenii legii au fost alertați la ora 12:13. Ofițera de presă a Poliției, Jana Molceanov, ne-a comunicat să impactul a avut loc între localitățile Sofia și Miciurin.

La fața locului s-a stabilit că în accident au fost implicate: o mașină de model Renault Symbol, una de marca Fiat Scudo, o Nissan Premiera și camionul MAN. În prima se afla șoferul originar din Strășeni, care avea trei pasagere minore. Cel de-al doilea vehicul era condus de un locuitor al satului Maramonovca, al treilea – de un bărbat din Pelinia, care avea un pasager minor, iar camionul – de un șoferi din Dondușeni.

În urma impactului, două minore au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la spital. Celelalte persoane sunt în afara oricărui pericol. Oamenii legii investighează cazul și urmează să stabilească toate circumstanțele accidentului.

Foto: Poliția
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button