23:20:14 23.04.2024
Stiri

Motivul pentru care tatăl român al Emmei Răducanu nu poate veni la finala US Open! Sportiva și-a deschis sufletul

Actualitate 10.09.2021 17:29 Vizualizări2864 Autor: Ziarul National
Motivul pentru care tatăl român al Emmei Răducanu nu poate veni la finala US Open! Sportiva și-a deschis sufletul


Emma Răducanu (18 ani) va disputa sâmbătă seară marea finală de la US Open 2021, dar sportiva cu origini românești nu va avea parte de susținerea părinților în meciul pentru titlu, cu Leylah Fernandez (19 ani).

Emma Răducanu (Marea Britanie, 150 WTA) a reușit o performanță uriașă la US Open, devenind prima jucătoare din istorie care ajunge în marea finală a unui turneu de Grand Slam venind din calificări, informează prosport.ro. Dar Emma are și un regret, acela că nu va fi susținută pe viu de tatăl român și de mama asiatică la meciul cu Leylah Fernandez (Canada, 73 WTA).

Răducanu și-a deschis sufletul la conferința de presă și a dezvăluit motivul pentru care părinții nu îi sunt alături în SUA! Ian (n.r. – și-a schimbat numele din Ioan) și Renee au rămas în Marea Britanie, țara în care cei doi lucrează în domeniul finanțelor.

Emma Răducanu scrie istorie la US Open, pregătindu-se pentru finala contra unei alte adolescente minunte, Leylah Fernandez! Britanica de origine română a dezvăluit că părinții ei nu o pot susține în finala Grand Slam-ului american din cauza restricțiilor privind călătoriile: „Nu a fost posibil să mă însoțească, pentru că aveau nevoie de o derogare! Ar fi durat câteva săptămâni, iar acum e prea târziu și nu vor putea ajunge”, a declarat sportiva în vârstă de 18 ani la conferința de presă.

Chiar și Emma Răducanu și-a rezervat biletul de întoarcere acasă după faza calificărilor, imaginându-și că va pleca repede în Marea Britanie! Este abia al doilea turneu de Grand Slam la care participă Emma în carieră, după Wimbledon 2021 – s-a oprit în optimile de finală! Performanța obținută de Răducanu este cu atât mai uimitoare cu cât adolescenta britanică nu a cedat niciun set pe toată durata turneului! În semifinale, Răducanu și-a „distrus” adversara mai bine clasată cu 132 de locuri decât ea, pe Maria Sakkari! Grecoaica s-a recunoscut învinsă după o oră și 25 de minute de joc.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md