(video) München 2021: Noul Renault Megane E-TECH Electric – primul contact AutoBlog.MD

Acest reportaj a fost realizat cu ajutorul DACIA MOLDOVABMW MOLDOVA, BT LEASING!

Cei de la Renault au trecut hotarul pentru a prezenta la Salonul Auto Internaţional de la München un nou automobil complet electric! Se numeşte Megane E-TECH Electric şi nu este vreun prototip, ci o adevărată maşină de producţie, una care sperăm foarte mult că va fi disponibilă de cumpărat şi în Moldova!

Noul Megane E-TECH stă pe baza platformei CMF-EV, poate propune până la 220 CP şi o autonomie de până la 470 km, deşi nu se exclude că pe viitor ar putea fi introduse baterii ceva mai voluminoase. Încărcat cu putere maximă, după doar 30 de minute de stat în priză se pot parcurge alţi 300 de km.

Designul maşinii ne arată încotro va merge pe cel puţin toate modelele electrice de nouă generaţie, iar interiorul, care a devenit semnificativ mai spațios şi s-a profitat de orice centimetru eliberat de lipsa unui motor cu ardere internă şi a unui tunel central, integrează tehnologii şi dotări moderne, pe lângă un sistem multimedia pe bază de Android Automotive OS şi o suită de asistenți electronici de ultimă oră.

Acest reportaj a fost realizat cu ajutorul DACIA MOLDOVA, BMW MOLDOVA, BT LEASING!

Toate noutăţile de la Salonul Auto de la München

Sursă imagini live: carscoops.com

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/