fbpx

„Nu se prevede un mecanism de implementare al procesului”. HoReCa, despre ultima decizie a CNESP

Decizia privind starea de urgență în sănătate publică a Comisiei Naționale Extraordinare pentru Sănătate Publică (CNESP), a provocat mai multe nemulțumiri din partea cetățenilor, în special din partea antreprenorilor. Astfel, asociația MĂR, organizație a reprezentanților din domeniul HoReCa, cere clarificări de la Ministerul Sănătății privind modul de implementare a prevederilor din ultima hotărâre.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Ținem să menționăm că, hotărârea CNESP nu prevede o instrucțiune, fie un mecanism de implementare a procesului de prezentare a documentației COVID-19 de către consumatori și nici procedura de control din partea instituțiilor cu funcție de control”, scrie asociația pe pagina sa de Facebook.

Reprezentanții HoReCa se arată confuzi asupra unităților de alimentație publică, vizate în hotărâre.

„Cu atât mai mult, prin prevederile generale „club de noapte” și „ring de dans” nu este clar, care tipuri de unități de alimentație publică vor fi supuse verificărilor sau care din activitățile din cadrul acestora”, se mai arată în mesaj.

Asociația MĂR va continua dialogul cu autoritățile pentru a oferi cât mai multă claritate și predictibilitate sectorului HoReCa.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button