fbpx

foto | Secretar de Stat al Guvernului României: „Vom fi mereu fratele și prietenul de nădejde al R. Moldova”

Secretarul de Stat al Guvernului României, Adrian Dupu, a fost prezent joi, 9 septemrbie, la recepția oferită de Ambasada Republicii Moldova cu ocazia împlinirii a 30 de ani de independență. Astfel, acesta a asigurat că România „va fi mereu prietenul de nădejde pe care Moldova se poate baza cu toata increderea”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„În toți acești ani, România a fost aproape de cetățenii din stânga Prutului și a făcut întotdeauna ceea ce trebuie pentru a sprijini drumul dificil al Republicii Moldova către spațiul economic și cultural căruia îi aparține de drept”, a scris oficialul pe pagina sa Facebook.

Adrian Dupu privește cu speranță spre viitorul în care vrea să vadă Republica Moldova integrată în Uniunea Europeană.

„Astăzi, Moldova se află într-un context extrem de favorabil și poate face pași importanți către valorile europene și catre o democrație consolidată. Privim cu speranță către anii care vin, speranța că, într-un viitor apropiat ne vom regăsi din nou împreună, în marea familie europeană”, a mai menționat secretarul de Stat al Guvernului României.

În final, Dupu amintește despre sprijinul pe care îl oferă constant România, Republicii Moldova.

„România va fi mereu alături de Republica Moldova în acest drum și că vom fi mereu fratele și prietenul de nădejde pe care Moldova se poate baza cu toata increderea”, conchise acesta.

Foto:. Adrian Dupu via Facebook
Foto:. Adrian Dupu via Facebook
Foto:. Adrian Dupu via Facebook
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button