/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Tu ce faci în weekend? Autoritățile organizează două evenimente cultural - artistice în cadrul proiectului „Dialog Social cu chișinăuienii”

missing
10 septembrie 2021, ora 16:11

Dacă nu ți-ai făcut deocamdată planuri pentru acest sfârșit de săptămână, află că autoritățile municipale organizează sâmbătă și duminică două două evenimente cultural – artistice în aer liber, în cadrul proiectului „Dialog Social cu chișinăuienii”.

Sâmbătă, sunteți așteptați în scuarul Complexului Memorial „Feciorilor Patriei – Sfânta Amintire” de pe strada Miron Costin din sectorul Râșcani, acolo unde va avea loc un spectacol muzical cu genericul „Te iubesc, Chișinău”, susținut de formația de muzică ușoară „Cristal”, cu interpreții Valeriu și Aurica Cordineanu. Evenimentul începe la ora 12:00.

Duminică, în scuarul Teatrului Național „Mihai Eminescu” va fi montat un spectacol pentru copii, susținut de colectivul Teatrului de păpuși pentru copii „Pinochio”. Sunteți așteptați cu începere de la ora 11:00.

Evenimentele din cadrul Proiectului „Dialog social cu chișinăuienii” au drept scop valorificarea potențialului artistic al comunităților de artă, prin comunicarea între generațiile de artiști și tineri, promovarea valorilor artistice autohtone, precum și sporirea interesului publicului-spectator pentru recunoașterea creațiilor artistice autentice.

În contextul în care din 11 septembrie se instituie starea de urgență în sănătate publică, activitățile vor fi desfășurate cu respectarea măsurilor de prevenire și combatere a infecției COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram