vineri, 26 aprilie, 2024
12.7 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeSemănătoarea Titan 420 (HARVEST) - randament sporit și caracteristici deosebite

Semănătoarea Titan 420 (HARVEST) – randament sporit și caracteristici deosebite

Recomandate

Semănătoarea de cereale TITAN este cea mai bine vândută semănătoare din seria sa, potrivit rezultatelor vânzărilor în Ucraina pentru anul 2017-2018.

Utilizarea semănătorii contribuie la o creștere semnificativă a randamentului culturilor agricole chiar și printr-o prelucrare minimă a solului.

Caracteristicile constructive ale semănătorii permit obținerea unei semănări de înaltă precizie, astfel reducând consumul de semințe și sporindu-i eficiența. Este foarte convenabilă în manevrare, îndeosebi pe parcelele mai mici. Consumul de combustibil 3-4 l/ha.

Recuperarea costului începând cu un sezon de utilizare!

Randamentul 28 c/ha. Creșterea semnificativă a randamentului cu 40% se datorează unei adâncimi stabile de semănat și dozării exacte a semințelor.

Construcția fortificată

Construcția unică a lanțului benzii brăzdarului asigură stabilitatea înaltă și rezistență la torsiune. Reglarea intervalului dintre rânduri de la 150 mm până la 175 mm permite prelucrarea pe câmpuri acoperite cu reziduuri de plante și siderate.

Adâncimea stabilă de semănat

Amplasate în spatele brăzdarului, roțile de trasare mențin o dirijare precisă a adâncimii de semănat, datorită unui mecanism cu 10 trepte de reglare a adâncimii, care asigură contactul semințelor cu solul, necesar pentru pătrunderea optimă de umezeală prin capilare, formarea uniformă a sistemului radicular și răsiririi uniforme.

Contactul maxim al semințelor cu solul

Roțile de trasare asamblate din semi-discuri metalice și benzi solid construite asigură fiabilitate și durabilitate.

Tehnologie patentată

Tehnologia inovatoare și patentată a mecanismului de atașare a dispozitivelor de lucru care ridică și coboară brăzdarele este plasat în spatele brăzdarului, fapt ce permite realizarea presiunii până la 130 de kg asupra brăzdarului.

Brăzdar cu discuri deplasate

Reduce rezistența la tracțiune. Exclude înfundarea brăzdarului cu pietre și reziduuri de culturi. Ușurează tăierea reziduurilor de plante și îmbunătățește pătrunderea brăzdarului în sol. Permite lucrul pe solul umed, fără lipirea solului pe brăzdar.

Discuri BELLOTA

100% garanție – suprafață plată și absența deformării discului. Discurile sunt confecționate din oțel cu bor, au o întărire suplimentară, fapt ce mărește rezistența mecanică la uzură, o ascuțire precisă dublă și omogenă a muchiilor, optimizând pătrunderea în sol.

Rulment dublu al brăzdarului

În butucul brăzdarului se folosește un rulment dublu cu bile și rulment de contact radial pentru sarcini supraîncărcate.

Pentru mai multe detalii, accesați acest link.

Mobil: 068 877 866; 069 157 670; 061 010 034.

Adresa FPC Bioprotect SRL: mun. Chișinău, com. Stăuceni, drum M2, km 10, nr.9. 022 21 41 10; www.bioprotect.md.

Bioprotect
Bioprotecthttps://bioprotect.md
Înființată în anul 2003, compania Bioprotect a devenit un distribuitor important pe piața de inputuri agricole şi servicii necesare practicării agriculturii moderne și eficiente.

Citește și ›

Advertoriale