12 persoane și-au pierdut viața, astăzi, în urma infectării cu virusul Covid

Autoritățile din Sănătate anunță despre decesul a zece persoane, viața cărora a fost curmată de Covid în ultimele 24 de ore. În total, de la începutul pandemiei și-au pierdut viața 6.478 persoane.

Foto:

Astăzi au decedat:

Deces 6.467: Bărbat de 74 de ani din r. Cahul, internat în SR. Cahul. Comorbidități: cardiopatie-nefropatie, hipertensiune arterială, obezitate, pielonifrită, diabet zaharat.

Deces 6.468: Bărbat de 74 de ani din r. Leova, internat în SR. Cahul. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie.

Deces 6.469: Femeie de 60 de ani din mun. Chișinău, internată în IMSP SCM „Sfânta Treime”. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 6.470: Bărbat de 36 de ani din r. Soroca, internat în IMSP IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, cardiopatie, pancreatită, hepatită.

Deces 6.471: Bărbat de 58 de ani din mun. Chișinău, internat în IMSP IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie, diabet zaharat.

Deces 6.472: Femeie de 71 de ani din Telenești, internată în IMSP IMU. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, diabet zaharat, nefropatie, anemie.

Deces 6.473: Femeie de 69 de ani din r. Hâncești, internată în IMSP IMU. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 6.474: Femeie de 70 de ani din mun. Chișinău, internată în IMSP IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, fibrilație atrială, cardiopatie, diabet zaharat, nefropatie, obezitate.

Deces 6.475: Femeie de 73 de ani din r. Briceni, internată în IMSP IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, nefropatie.

Deces 6.476: Bărbat de 49 de ani din r. Ialoveni, internat în IMSP SCR „Timofei Moșneaga”. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate, diabet zaharat.

Deces 6.477: Femeie de 58 de ani din r. Telenești, internată în SR. Orhei. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie.

Deces 6.478: Femeie de 91 de ani din r. Orhei, internată în SR. Orhei. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, diabet zaharat, nefropatie.


Pub