Ultima șansă de a aplica la programul XY Pre-Accelerator: Women Entrepreneurship III

A treia ediție a programului XY Pre-Accelerator: Women Entrepreneurship III se va desfășura în perioada 15 septembrie – 30 octombrie 2021. Pe parcursul a șase săptămâni, participantele selectate în program vor avea la dispoziție toate resursele necesare pentru a lansa propria afacere.

În program vor fi selectate doar 30 de fete și femei care vor reuși să se înregistreze până la data de 10 septembrie 2021.

Programul de pre-accelerare promite să ajute 30 de fete și femei pentru a-și lansa propria afacere. Mai jos vă prezentăm beneficiile participării la XY Pre-Accelerator: Women Entrepreneurship III:

  • Cunoașterea celor mai utile și noi tehnici de promovare și de vânzare;
  • Posibilitatea de a participa la ateliere și sesiuni de formare care te vor ajuta în dezvoltarea propriei afaceri;
  • Acces la sesiuni de mentorat cu experte/experți locali și internaționali;
  • Acces la o comunitate de persoane cu scopuri și viziuni asemănătoare;
  • Expertiză aprofundată în dezvoltarea de produs;
  • Structurarea propriului model de afacere conform standardelor internaționale;
  • Ghidare din partea experților și expertelor din diverse domenii: Ana-Maria Costișanu, co-fondatoare Eclair; Elena Zbârnea – fondatoare Sophie; Ionela Titirez – Consultant pe domeniul tehnologic la Ernst & Young și Coordonatoare de țară a EU4Digital Facility; Riccardo Fedeli – Head of New Business IT la Picanova; Natalia Bejan – Consultant Marketing Strategic la Tekwill; Andrei Shuleanski – Business Tracker.

Programul XY Pre-Accelerator: Women Entrepreneurship III este destinat antreprenoarelor din domenii precum tehnologii informaționale și de comunicare, marketing, turism, medicină, contabilitate, design, inginerie sau alte domenii cu componente inovaționale precum și celor care au doar un concept  de afacere nedezvoltat.

Participarea la programul XY Pre-Accelerator: Women Entrepreneurship III este absolut GRATUITĂ și este posibilă doar în baza completării formularului de înregistrare.

Aplicările la program sunt deschise până pe 10 septembrie 2021.

Programul are durata de 6 săptămâni, din 15 septembrie – 30 octombrie 2021.

Mai multe detalii despre program pot fi găsite în pagina de facebook.

Acest program este implementat de XY Partners în colaborare cu UN Women (Entitatea Naţiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen şi Abilitarea Femeilor) cu sprijinul financiar al Suediei.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.