Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Instruirea angajaților Primăriei privind integritatea instituțională și profesională

   1982

Primăria municipiului Chișinău informează că angajații municipalității au participat miercuri la o sesiune de informare despre asigurarea și controlul integrității instituționale și profesionale, organizată de experții Centrul Național Anticorupție.

Menționăm că, Primăria municipiului Chişinău și Centrul Național Anticorupție au stabilit un acord de colaborare prin care cele două autorităţi şi-au propus să-şi unească eforturile cu privire la implementarea politicilor şi strategiilor care vizează prevenirea și combaterea actelor de corupție, a actelor conexe actelor de corupție şi a faptelor coruptibile.

Instruirea a fost desfășurată cu respectarea măsurilor de siguranță privind combaterea infecției COVID–19 și a reunit viceprimarii capitalei, pretorii de sector și șefii întreprinderilor municipale. În context, reprezentanții CNA au pus la dispoziția audienței materiale promoționale și informații utile pentru angajații APL Chișinău. 

Pentru ziua de 10 septembrie, a.c., este prevăzută o nouă sesiune de informare, cu participarea angajaților direcțiilor generale și ai Aparatului Primăriei.

E de menționat că pentru angajații municipalității aceasta este a treia activitate de informare organizată de experții CNA în ultimii 2 ani.