23:35:48 28.03.2024
Stiri

Emma Răducanu, care are origini românești, noua surpriză la US Open! Sportiva a făcut instrucție cu Belinda Bencic și joacă în semifinale la doar 18 ani

Actualitate 09.09.2021 07:30 Vizualizări2787 Autor: Ziarul National
Emma Răducanu, care are origini românești, noua surpriză la US Open! Sportiva a făcut instrucție cu Belinda Bencic și joacă în semifinale la doar 18 ani


Emma Răducanu a învins-o pe elvețianca Belinda Bencic (24 de ani/ 12 WTA), scor 6-3, 6-4 și s-a calificat în semifinalele US Open 2021.

După ce a trecut de Belinda Bencic în sferturile de finală, scor 6-3, 6-4, Emma Răducanu se va duela în semifinalele US Open 2021 cu învingătoarea din partida Karolina Pliskova – Maria Sakkari. Prima semifinală este deja stabilită! Aryna Sabalenka o va înfrunta pe Leylah Annie Fernandez, o altă prezență surprinzătoare la turneul din America.

„Belinda este o adeversară atât de grozavă. Viteza mingii ei m-a surprins. Lovește mingea atât de tare și a trebuit să mă acomodez și să mă adaptez. Sunt foarte fericită că ați venit și vă mulțumesc pentru tot sprijinul acordat astăzi. Am o echipă absolut uimitoare aici cu mine, dar și acasă. Sunt sigură că s-au uitat la meci”, a spus Emma Răducanu. Aceasta a mai transmis și un mesaj pentru familia sa și membrii din echipă care nu au mers în America. „Vă mulțumesc tuturor. Aș vrea să fiți aici cu mine, dar sincer, tot ce am lucrat, am arătat aici. Așa că vă mulțumesc foarte mult”.

Sportiva cu origini românești a devenit cea mai tânără jucătoare britanică din ultimii 62 de ani care ajunge în sferturi la US Open. Mai mult, până în faza sferturilor, tânăra a pierdut doar 15 game-uri, cel mai mic număr de game-uri pierdute de la Serena Williams, în 2013.

Emma Răducanu (18 ani/ 150 WTA) a reușit să iasă în evidență în momentul în care a ajuns până în optimile de finală de la Wimbledon, la prima ei participare la un Grand Slam. Sportiva cu orgini românești a surprins iar la US Open 2021.

Născută în Canada, din tată român și mamă chinezoaică, Emma Răducanu s-a mutat în Marea Britanie la vârsta de doi ani. Sportiva în vârstă de 18 ani a crescut în Londra și a început să joace tenis la cinci ani, scrie prosport.ro.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md