04:24:19 19.04.2024
Stiri

Guvernarea pregătește o nouă DEMISIE răsunătoare. „Sunt oameni care s-au culcat sub toate regimurile. Credeți-mă că nu am nevoie de el. Acest specimen este o rușine pentru R. Moldova”

Actualitate 09.09.2021 08:00 Vizualizări6494 Autor: Ziarul National
Guvernarea pregătește o nouă DEMISIE răsunătoare. „Sunt oameni care s-au culcat sub toate regimurile. Credeți-mă că nu am nevoie de el. Acest specimen este o rușine pentru R. Moldova”


Șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Marin Maxian, are zile numărate în funcția pe care o deține. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, i-a transmis ministrului Afacerilor Interne (MAI), Ana Revenco, să grăbească demiterea lui Maxian, care în vara anului 2019, la indicațiile „regimului Plahotniuc”, a imitat minarea Parlamentului, pentru a împiedica formarea coaliției ACUM-PSRM.

Totodată, Grosu spune că acesta s-ar face vinovat de operațiunea în forță de la monumentul lui Ștefan cel Mare, când membrii opoziției, inclusiv Maia Sandu, au fost ridicați cu forța.

Potrivit lui Grosu, PAS nu va proceda la fel ca celelalte guvernări. „Credeți-mă că nu am nevoie de el. Îl cunosc pe propria piele și nu doar de la monumentul lui Ștefan cel Mare. Acest personaj e o rușine pentru R. Moldova. Sper și sunt sigur că el nu o să continue foarte mult în această funcție. De ce nu astfel de indivizi nu au fost plecați până acum? El și nu doar el a avut grijă să se flancheze cu tot felul de hotărâri de Guvern și tot felul de ordine care să le asigure… Dacă îi dai afară brutal, ei merg în justiție, iar după doi-trei ani sunt restabiliți. Mai mult, noi, din impozitele plătite, trebuie să le plătim salariile pentru acești ani.

La unii tupeul e mai mare și nu au plecat. Acum, probabil o să-mi depășesc statutul de deputat… Eu cred și sunt convins că aflarea unor asemenea indivizi în poliție nu o să dureze foarte mult. Cred că mă aude acum și conducerea MAI. Nimeni nu o să ne înțeleagă, dar nimeni. Personal nu vreau să particip la evenimente publice sau sa merg prin oraș, iar astfel de indivizi să pretindă că-mi asigură securitatea mea sau securitatea publica.

Sunt oameni care s-au culcat sub toate regimurile. În vara anului 2019, a venit și a spus că e bombă în Parlament, a fost acea intervenție în forță de la Ștefan cel Mare. Aflarea lui în instituția respectivă e temporară, pentru că astfel sunt demotivați alți ofițeri, care își fac onest datoria. Astfel de specimene nu trebuie tolerate în sistem. Nu e unicul caz de acest fel. Sunt cazuri similare și în provincie. Noi ținem minte ce au făcut ei. Ei trebuie să plece din sistem. Dacă nu vor înțelege, atunci vor trebui ajutați”, a declarat Grosu, în cadrul unei emisiuni de la Jurnal Tv.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md