21:14:34 23.04.2024
Stiri

România introduce RESTRICTII pentru persoanele NEVACCINATE. Ce nu vor avea voie să facă cei nevaccinați și când intră în vigoare interdicțiile

Actualitate 09.09.2021 16:43 Vizualizări1436 Autor: Ziarul National
România introduce RESTRICTII pentru persoanele NEVACCINATE. Ce nu vor avea voie să facă cei nevaccinați și când intră în vigoare interdicțiile


Numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 e din ce în ce mai mare în România, iar în luna octombrie ar putea exista o nouă serie de restricții, de data aceasta pentru persoane care nu s-au imunizat sau nu au trecut prin boală, precum și pentru cele care nu se testează, scrie ziare.ro.

Numărul infectărilor cu noul coronavirus e din ce în ce mai mare, iar cele mai multe cazuri sunt în prezent în București, dar și în județul Ilfov. Dacă în urmă cu ceva vreme se vorbea despre o serie de restricții pentru nevaccinați, acum acestea ar putea fi introduse chiar din luna octombrie în România.

Se dorește motivarea oamenilor către vaccinarea împotriva COVID-19, motiv pentru începând cu luna următoare ar putea să existe destul de multe interdicții pentru nevaccinați, pentru cei care nu au trecut prin boală ori pentru care nu s-au testat.

Printre restricțiile care ar putea fi introduse: accesul interzis în mall-uri, în cinematografe, în sălile de spectacol, precum și în restaurante sau terase. În această situație cei nevaccinați care vor să li se permită accesul trebuie să-și facă vaccinul sau să se testeze, ori să prezinte o dovadă a trecerii prin boală.

Mai mult de atât, pentru ca oamenii să se imunizeze, Executivul de la București a decis și acordarea de tichete în valoare de 100 de lei pentru persoanele care și-au făcut vaccinul împotriva COVID-19, iar în luna octombrie va avea loc și o tombolă cu premii pentru cei care s-au imunizat până acum, mai scrie sursa citată.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md