/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

PSRM a anunțat când va avea loc congresul extraordinar al formațiunii

09 septembrie 2021, ora 19:28

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova va organiza un congres extraordinar al Partidului în data de 18 decembrie. Anunțul a fost făcut de președintele formațiunii, Igor Dodon, după ședința de astăzi a Consiliului Republican.

Igor Dodon a mai menționat că în cadrul ședinței au fost discutate mai multe probleme din domeniul social-economic și politic din țară, provocate de acțiunile noului guvern.

„În mod special, participanții la întrunire și-au exprimat îngrijorarea profundă față de deciziile luate de conducerea de vârf a țării: președinte, parlament, guvern.”, a scris Dodon pe Facebook. De asemenea, socialiștii au stabilit în cadrul ședinței, principalele amenințări la adresa țării și a societății.

Aceștia au mai anunțat că vor continua să monitorizeze situația din Republica Moldova și acțiunile autorităților țării, dar și că vor veni și în continuare cu propuneri competente care vor servi intereselor Republicii Moldova și ale cetățenilor săi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram