Feminizarea funcțiilor, încă problematică. Gafa Partidului Verde Ecologist: „Vecepreședinta” va avea o întâlnire cu Papa Francisc

Președintele Partidului Verde Ecologist Vitalie Marinuța a anunțat despre plecarea „vecepreședintei” la Roma, unde va participa în cadrul delegației Coaliției Europene pentru Salvarea Albinelor la întrevederea cu Papa Francisc.

Foto: Fb/ Natalia Iațco

„Colega noastră Natalia Iațco, vecepreședintă a Partidului Verde Ecologist din Republica Moldova va avea o întâlnire cu Papa Francisc unde va pleda pentru protejarea albinelor!”, a scris Vitalie Marinuța în postarea de pe pagina sa de Facebook.

Natalia Iațco va participa astăzi la o întrevedere cu Papa Francisc în cadrul delegației Coaliției Europene pentru Salvarea Albinelor.

Papa Francisc va primi în audiență reprezentanții Coaliției pentru Salvarea Albinelor, care are ca scop obținerea interzicerii la nivel European a utilizării neonicotinoidelor pentru a proteja albinele și fermierii.

Coaliția pentru Salvarea Albinelor a fost creată în 2017 de către 80 de ONG-uri din UE pentru a cere interzicerea completă a neonicotinoidelor ce dăunează drastic albinelor și fermierilor. Această Coaliție are ca scop acumularea a peste un milion de semnături pentru a înainta Parlamentului European și Comisiei Europene o petiție în acest sens.


Pub