Costiuc revoltat de „premierea polițiștilor, care l-ar fi amendat”: Nu vreau să merg să bat sub uși, domnul Vasiloi să se sperie

Președintele Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc a venit cu o adresare către șeful Poliției de Frontieră prin care solicită să se stabilească „cine și-a permis să dea premii la cei”, care l-ar fi amendat. „Poliția de Frontieră zona Nord a adunat toată echipa de polițiști și cei care m-au amendat pe mine au fost premiați financiar și premiați cu distincții… rog să faceți o investigație internă”, a declarat Vasile Costiuc la Puterea a Patra de la N4

Foto: Captură video

„Vreau să fac un apel prin intermediul presei, domnul Rusian Vasiloi dacă mă aude. Domnul Rosian, am primit două amenzi de la Naslavcea, de la Poliția de Frontieră, Dumnezeu cu ei, pentru că am încălcat, nu știu ce am încălcat. Trebuia să nu mă aflu pe teritoriul Moldovei, cu toate că nu am încălcat nimic, dar pe teritoriul Republicii Moldova mi-au pus amendă.

Întrebarea și rugămintea mea către domnul Rosian, și am să merg probabil dacă o să mă primească în audiență, la distanță de două săptămâni după ce s-a terminat campania electorală, Poliția de Frontieră zona Nord a adunat toată echipa de polițiști și cei care m-au amendat pe mine au fost premiați financiar și premiați cu distincții. Rog să faceți o investigație internă și să stabiliți cine și-a permis să dea premii la cei care m-o amendat pe mine, mare bandit o prins.

Eu ce eram contrabandist?

Și dacă e corect să-mi răspundă domnul Vasilor, asta așa o rugăminte în spațiul public, nu vreau să bat sub ușă, să mă jelui la domnul Vasiloi, să se sperie”, a relatat Costiuc.


Pub