(video) Guvernul, în ședință pentru a vota pachetul legislativ privind majorarea pensiei minime. Ce alte proiecte au fost aprobate

Cabinetul de miniștri s-a întrunit astăzi în ședință, pentru a vota mai multe proiecte de legi, însă în special pachetul ce prevede majorarea pensiei minime până la 2.000 de lei, începând cu 1 octombrie 2021. Ce alte proiecte au fost aprobate și trimise Parlamentului vedeți mai jos.

Foto: UNIMEDIA

(update) Guvernul a aprobat proiectul cu privire la transmiterea unor bunuri (număr unic 216/MAI/2021)

(update) Guvernul a aprobat proiectul cu privire la transmiterea unor bunuri (număr unic 217/MAI/2021)

(update) Guvernul a aprobat proiectul cu privire la aprobarea Avizului asupra proiectului de lege pentru modificarea art. 20 din Legea ocrotirii sănătății nr. 411/1995 (IL 59/2021)

(update) Guvernul a aprobat proiectul pentru modificarea anexei nr. 18 la Hotărârea Guvernului nr. 102/2018 cu privire la comisiile interguvernamentale de colaborare economică, comercială, ştiinţifică şi tehnică (număr unic 293/CS/2021)

(update) Guvernul a aprobat proiectul cu privire la instituirea Comisiei pentru selectarea candidaților la postul de membru al Grupului de specialiști al Consiliului Europei privind accesul la documentele oficiale și aprobarea Regulamentului cu privire la modul de organizare și desfășurare a concursului național pentru desemnarea candidaților din partea Republicii Moldova în vederea suplinirii postului de membru al Grupului de specialiști al Consiliului Europei privind accesul la documentele oficiale.

(update) Guvernul a aprobat proiectul cu privire la Registrul de stat al serviciilor publice (număr unic 926/CS/2021)

(update) Guvernul a aprobat proiectul cu privire la aprobarea semnării Protocolului dintre Ministerul Apărării al Republicii Moldova şi Ministerul Apărării Naţionale al României privind colaborarea în domeniul învăţământului militar (număr unic 285/MAEIE/MA/2021)

(update) Guvernul a aprobat proiectul cu privire la aprobarea proiectului de lege pentru ratificarea Acordului de modificare nr. 2 la Acordul de împrumut dintre Republica Moldova şi Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare privind realizarea lucrărilor de construcţie şi reabilitare

(update) Guvernul a aprobat proiectul cu privire la modificarea Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului Național al Monumentelor Istorice, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 73/2014 (număr unic 261/MC/2021)

(update) Guvernul a aprobat proiectul pentru modificarea anexei nr. 5 la Regulamentul privind modalitatea de calculare a pensiilor și modalitatea de confirmare a stagiului de cotizare pentru stabilirea pensiilor, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 165/2017 (număr unic 259/MMPS/2021)

(update) Guvernul a aprobat proiectul cu privire la aprobarea proiectului de lege pentru modificarea Legii nr. 156/1998 privind sistemul public de pensii (număr unic 303/MMPS/2021)

(update) Guvernul a aprobat proiectul cu privire la indexarea prestaţiilor de asigurări sociale şi a unor prestaţii sociale de stat (număr unic 264/MMPS/2021).

Urmăriți ședința Guvernului integral, pe UNIMEDIA:



Vedeți ordinea de zi a ședinței de astăzi:


Pub