Alte 11 persoane au pierdut lupta pentru viață din cauza Covid: Cea mai tânără victimă, o femeie de 34 de ani
11 persoane au decedat de Covid-19 în ultimele 24 de ore, anunță Ministerul Sănătății. Fiecare persoană, decesul căreia a survenit din cauza complicațiilor coronavirusului suferea și de alte comorbidități. Cea mai tânără victimă avea 34 de ani. Este vorba despre o femeie din Găgăuzia.
Foto: UNIMEDIA

Decese provocate de Covid-19.

Deces 6.456: Femeie de 66 de ani din mun. Chișinău, internată în IMSP IMU. Comorbidități: nefropatie mixtă, hepatită, anemie, nefropatie, diabet zaharat.

Deces 6.457: Femeie de 88 de ani din mun. Chișinău, internată în IMSP IMU. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, anemie, nefropatie.

Deces 6.458: Femeie de 68 de ani din r. Călărași, internată în IMSP IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, diabet zaharat, obezitate, nefropatie.

Deces 6.459: Femeie de 68 de ani din mun. Bălți, internată în SC. Bălți. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 6.460: Femeie de 62 de ani din mun. Bălți, internată în SC. Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Deces 6.461: Femeie de 77 de ani din mun. Bălți, internată în SC. Bălți. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 6.462: Femeie de 71 de ani din r. Leova, internată în SR. Ceadîr-Lunga. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 6.463: Bărbat de 43 de ani din r. Cantemir, internat în IMSP SCR „Timofei Moșneaga”. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială.

Deces 6.464: Femeie de 65 de ani din r. Ialoveni, internată în IMSP SCR „Timofei Moșneaga”. Comorbidități: hipertensiune arterială, fibrilație atrială, cardiopatie, obezitate, anemie, diabet zaharat.

Deces 6.465: Femeie de 34 de ani din UTA Găgăuzia, internată în IMSP SCR „Timofei Moșneaga”. Comorbidități: cardiomiopatie, hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 6.466: Femeie de 68 de ani din mun. Chișinău, internată în IMSP SCR „Timofei Moșneaga”. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială.


Pub