12:47:23 25.04.2024
Stiri

FOTO // O mașină a Poliției de Frontieră, implicată într-un accident rutier la Ștefan Vodă: Automobilul a fost proiectat într-un copac, iar un polițist a ajuns la spital. Cealaltă mașină ar fi fost condusă tot de către un polițist de frontieră

Actualitate 08.09.2021 09:54 Vizualizări1481 Autor: Ziarul National
FOTO // O mașină a Poliției de Frontieră, implicată într-un accident rutier la Ștefan Vodă: Automobilul a fost proiectat într-un copac, iar un polițist a ajuns la spital. Cealaltă mașină ar fi fost condusă tot de către un polițist de frontieră Poliția de Frontieră


Doi polițiști de frontieră au fost răniți în timp ce se aflau la serviciu, după ce mașina în care se aflau a fost lovită din spate și a fost proiectată într-un copac. La volanul celeilalte mașini s-ar fi aflat un coleg de-al lor.

Accidentul a avut loc noaptea trecută, puțin după ora 23.00, în apropierea localității Antonești, raionul Ștefan Vodă.

Un echipaj al Direcției regionale Est care se afla într-o misiune de control cu mașina de serviciu „Dacia Duster” MAI 8226, a fost lovit din spate de către un „BMW X5”. Mașina polițiștilor de frontieră a fost proiectată într-un copac, iar cei doi oameni ai legii aflați în interior s-au ales cu mai multe traume.



Unul dintre aceștia a fost internat la spital, iar celui de-al doilea angajat i s-a permis continuarea tratamentului la domiciliu.

„În cadrul cercetărilor, s-a aflat că în „BMW” era și un angajat al Poliției de Frontieră, iar mama acestuia susține că, în momentul producerii accidentului, ea se afla la volan. Există bănuială rezonabilă că mașina era, totuși, condusă de către polițistul de frontieră, care a refuzat orice cooperare cu organele de competență. În prezent, persoana în cauză este căutată pentru a oferi declarații pe caz și explicații pentru comportamentul său”, cităm dintr-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Circumstanțele producerii accidentului rutier sunt cercetate de către Inspectoratul de Poliție Ștefan Vodă.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md