11:30:37 19.04.2024
Stiri

Primarul Ivan Ceban, primit cu multă „căldură” la Cluj-Napoca, unde caută SPRIJIN pentru inițierea unor proiecte. Acesta s-a întâlnit cu Emil Boc: „Am găsit deschidere și suport pentru Chișinău în realizarea mai multor proiecte”

Actualitate 08.09.2021 19:23 Vizualizări4422 Autor: Ziarul National
Primarul Ivan Ceban, primit cu multă „căldură” la Cluj-Napoca, unde caută SPRIJIN pentru inițierea unor proiecte. Acesta s-a întâlnit cu Emil Boc: „Am găsit deschidere și suport pentru Chișinău în realizarea mai multor proiecte”


Primarul general al municipiului Chișinău, Ivan Ceban, își dorește inițierea unor proiecte cu Primăria Cluj, condusă de fostul premier al României, Emil Boc.

„Astăzi am avut o discuție foarte bună și călduroasă cu primarul de Cluj-Napoca, Emil Boc. Am găsit deschidere și suport pentru Chișinău în realizarea mai multor proiecte comune. Cluj este un exemplu de oraș care s-a dezvoltat și s-a modernizat în timp. Digitalizarea, domeniul cultural, tot ce tine de domeniul green, iluminatul stradal, sunt direcții pe care vom colabora”, a declarat Ivan Ceban.

Sursa citată a menționat că a vorbit cu Emil Boc și „despre reușitele pe care le are în ultima perioadă Chișinăul”, referitor la realizarea documentelor importante de dezvoltare, cele de infrastructură, realizarea proiectelor mari cu suportul partenerilor externi, în domeniul transportului, cel social și altele.

„Echipe din cadrul Primăriei Chișinău vor reveni la Cluj pentru schimb de experiențe, dar și inițierea unor proiecte care pot fi desfășurate în cele două orașe. Cunosc că mulți tineri din Republica Moldova și din Chișinău învață aici și am putea crea și pentru ei un program de implicare. În cadrul vizitei avem o agendă încărcată”, a scris edilul pe pagina sa de Facebook.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md