Guvernul se întâlnește în ședință pentru a aproba mai multe proiecte importante printre care și mărirea pensiilor

Mădălin Necșuțu
08/09/2021

Guvernul Republicii Moldova se întâlnește astăzi în ședință, iar pe ordinea de zi figurează nu mai puțin de 11 subiecte printre care se numără mărirea și indexarea pensiilor și alocațiilor.

Membrii Executivului urmează să examineze aprobarea semnării Protocolului dintre Ministerele Apărării din Republica Moldova și România privind colaborarea în domeniul învățământului militar, să aprobe proiectul de lege pentru ratificarea modificărilor la Acordul de împrumut dintre Republica Moldova și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) privind realizarea lucrărilor de construcție și reabilitare a drumurilor, să modifice Regulamentul de organizare și funcționare a Consiliului Național al Monumentelor Istorice și să examineze subiectul privind Registrul de stat al serviciilor publice.

 

Mădălin Necșuțu
08/09/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii