/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Igor Grosu consideră că aflarea lui Marin Maxian în funcția de șef - adjunct la IGP „este o rușine”. „Sper că nu o să continue în această postură”

missing
08 septembrie 2021, ora 22:30

Președintele Parlamentului, Igor Grosu consideră că aflarea lui Marin Maxian în funcția de șef – adjunct la IGP „este o rușine”. Declarațiile au fost făcute de spicherul Legislativului în această seară la o emisiune de la Jurnal TV. 

„Este o rușine. Sper că el nu o să continue în această postură. Aflarea lui în instituția respectivă este foarte temporară. Mă adresez instituției, dacă astfel de specimene nu vor fi tolerate în sistem instituția va căpăta încredere. Oamenii ăștia trebuie să plece din sistem, iar dacă nu o fac singuri trebuie ajutați”.

Marin Maxian este șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Anterior, Maxian a ocupat funcția de șef al INP. A fost, de asemenea, și șef al Direcției generale securitate publică a IGP.

Marin Maxian a fost de nenumărate ori criticat pentru activitatea sa polițienească, mai ales pentru intervenția oamenilor legii în timpul mai multor acțiuni de protest și manifestații organizate de PDM.

Mai mult, Maxian a fost prezent personal la o întrunire a tineretului democrat din 2019, de la complexul etno – cultural Vatra, pentru a asigura ordinea și securitatea la eveniment.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram