Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Ministerul Justiției anunță concurs pentru…

Ministerul Justiției anunță concurs pentru ocuparea funcției de director al ANP, vacantă după ce fostul conducător a demisionat

Ministerul Justiției (MJ) anunță concurs pentru ocuparea funcției publice cu statut special de director al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP).

La concurs sunt admiși doar candidații care întrunesc condițiile de bază, cerințele specifice ale concursului și ale căror dosare de participare la concurs sunt complete și întocmite corespunzător.  

Concursul constă în desfășurarea a două probe, care vor avea loc la sediul vor avea loc la sediul MJ: probă scrisă și interviul, care include și prezentarea conceptului de dezvoltare strategică al instituției.

Directorul ANP, Dorin Lișman, și-a depus cererea de demisie. Anunțul a fost făcut marți, 7 septembrie, de către ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco.

Fostul secretar de stat de la MJ Dorin Lișman a primit categoria de calificare „specialist de categoria a II-a”, gradul special „comisar-șef de justiție” pe 27 aprilie curent, în ziua în care a fost numit director al ANP.