10:59:13 23.04.2024
Stiri

Camila Cabello, mărturisiri sfâșietoare despre anxietate: „Era ca și cum aș fi alergat cu un picior rupt, fără să țin cont că mă doare”

Actualitate 07.09.2021 19:27 Vizualizări1926 Autor: Ziarul National
Camila Cabello, mărturisiri sfâșietoare despre anxietate: „Era ca și cum aș fi alergat cu un picior rupt, fără să țin cont că mă doare” Getty Images


Camila Cabello, cântăreața care și-a lansat pen piesa „Don't Go Yet” în urmă cu o lună de zile, a dezvăluit că pandemia de coronavirus i-a schimbat viața total, întrucât a folosit perioada de carantină pentru a se pune pe picioare după nouă ani de muncă asiduă.

Camila Cabello, în vârstă de 24 de ani, a dezvăluit că a profitat de perioada în care a stat închisă în casă din cauza pandemiei de coronavirus pentru a face terapie.

„Înainte de carantină sufeream de sindromul burnout. Eram copleșită de anxietate. Era prea mult și nu era deloc sustenabilă. Era ca și cum aș fi alergat cu un picior rupt, fără să țin cont că mă doare. Tot timpul mi-am spus că sunt bine, că mă simt bine. Apoi mi-am dat voie să cer ajutor. Aveam nevoie de terapie. Iar pandemia de coronavirus mi-a oferit timp, m-a lăsat să-mi tratez anxietatea”, a povestit artista, potrivit Page Six.

Totodată, cântăreața cunoscută pentru piese ca „Havana” ori „Senorita” a continuat șirul mărturisirilor.

„Au fost ani în care am muncit non stop, n-am avut timp să să stau acasă sau să am relații. N-am avut timp să fiu fericită sau sănătoasă. Așa ceva nu se va mai întâmpla. Acum știu să am grijă de mine, să-mi ofer timp”, a mai mărturisit cântăreața care a fost nominalizată de trei ori la premiile Grammy.

„Anxietatea e ceva ce mi-a dat bătăi de cap încă din adolescență. Am învățat să am un echilibru, să spun „nu”, să-mi fac timp pentru prieteni. În ultimul an am mers la terapie, am făcut progrese și mă simt mult mai bine”, a mai dezvăluit artista.

Cei doi sunt împreună din iulie 2019, când au colaborat pentru piesa „Señorita”. În timpul pandemiei, ei stau împreună la Miami.

În urmă cu mai multe luni, artista a făcut public un mesaj în care a vorbit despre relația pe care o are cu Shawn.

„Am învățat multe despre dragoste alături de omul ăsta. Nu e vorba doar despre momentele fericite și senine pe care le vedeți în poze și în video-uri. Când ești într-o relație cu cineva, se simte ca și cum acea persoană este o oglindă care se reflectă asupra ta. În mod constant trebuie să-mi confrunt fricile, anxietățile, nesiguranțele, modurile mele de gândire, credințele mele despre lume și despre mine.

Nu este atât de simplu pe cât pare din poze. Uneori este haos, inconfortabil și urât. Dar nu există nimic mai puternic decât iubirea, lumina din întuneric, acea forță care te ajută să fii mai curajos, mai înțelept mai bun decât erai ieri.

Este atât de instinctiv pentru noi să iubim, chiar dacă mințile noastre încearcă să ne protejeze, dar natura noastră umană este să iubim. A fi îndrăgostit înseamnă de a alege acea persoană mereu și a trece prin haos alături de ea. Iar toate astea sunt mult mai frumoase și mai reale decât perfecțiunea”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md