Participă la crearea dosarului orașului Chișinău pentru a obține titlul de „Capitală Europeană a Tineretului”

ChisinauMoldova-1000×641
Foto: evenimentul.md

Primăria municipiului Chișinău organizează un atelier creativ pentru tineri și reprezentanții sectorului asociativ de profil cu genericul: „Contribuie la elaborarea dosarului orașului Chișinău pentru Concursul «Capitala Europeană a Tineretului»”. Evenimentul are loc în contextul accederii municipiului Chișinău în finala competiției alături de orașele Gent (Belgia), Lviv (Ucraina) și Veszprém (Ungaria).

Astfel, cei interesați sunt invitați miercuri, 8 septembrie, la ora 16.00, la Centrul Municipal de Tineret Chișinău (strada Petru Zadnipru, numărul 3/2), pentru a dezbate, modifica și îmbunătăți împreună cu reprezentanții Direcției generale educație, tineret și sport și partenerii strategici ai proiectului, structura și conținutul dosarului propus pentru Concursul „Capitala Europeană a Tineretului.

Participanții la eveniment urmează să confirme prezența la adresa de e-mail: [email protected].

În anul 2020, municipiul Chișinău a depus dosarul pentru concursul Capitala Europeană a Tineretului 2024, în cadrul lucrărilor Forumului European de Tineret. În data de 9 martie 2021, municipiul Chișinău a fost selectat printre semifinaliștii care urmează să participe la cea de-a doua etapă a competiției, iar la 11 august 2021, municipiul Chișinău a acces în finala competiției alături de orașele Gent (Belgia), Lviv (Ucraina) și Veszprém (Ungaria).

Mai multe detalii vezi AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente