fbpx

„Să fi fost profesor îmi băgam piciorul”. Emilian Crețu, revoltat de declarațiile prim-ministrei cu privire la vaccinarea învățătorilor

Emilian Crețu este revoltat de declarațiile prim-ministrei, Natalia Gavrilița, cu privire la vaccinarea profesorilor. Acesta a declarat, în cadrul emisiunii O seară perfectă dela ProTv, că „dacă ar fi fost profesor își băga piciorul”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Actorul a spus că plănuia să facă un live pe rețelele de socializare în următoare zile, în care să abordeze subiectul declarațiilor lui Gavrilița.

„Dacă ei se duc, cine o să predea copiilor? Eu susțin Parlamentul, dar nu trebuie să ataci, găsește niște soluții pentru acel profesor care nu vrea. Fiecare om normal trebuie să decidă singur”, a declarat Emilian Crețu.

Acesta a menționat că dacă profesorii ar pleca, „viitorul țării va fi în pericol”.

„Trebuie să dai niște condiții. Doamna Gavrilița, trebuie create condiții”, a conchis Emilian.

Crețu a fost întrebat dacă s-a imunizat anti-COVID. Actorul a răspuns afirmativ și a evidențiat că s-a vaccinat pentru că așa a dorit el. „Maică-mea nu este vaccinată. Are tot dreptul”, a adăugat Crețu.

De menționat că Natalia Gavrilița și-a cerut ulterior scuze public și a adăugat că regretă că a spus că profesorii care refuză vaccinarea trebuie să-şi găsească altă ocupaţie.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button