Cavcaliuc, de la Londra, așteptat acasă de procurori: Ofer locuri de muncă bine plătite

Liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, recunoscut drept bănuit în dosarul Zelionka, recrutează angajați pentru firma sa, deschisă recent în Marea Britanie. Acesta promite „locuri de muncă bine plătite” în orașul Londra.

Foto: fb/Bunici Grijulii

„Dragi compatrioți! Am anunțat anterior că, voi oferi mai multe locuri de muncă bine plătite în or. Londra, Marea Britanie și, prioritar, voi angaja conaționali de-ai noștri. Cei cointeresați, vă îndemn să vedeți pozițiile vacante la care puteți aplica cu încredere”, a scris Cavcaliuc, într-o postare pe pagina sa de Telegram.

Potrivit anunțului, 36 de posturi sunt vacante.

Liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, și-a deschis pe 1 septembrie o firmă la Londra, acolo unde a plecat acum circa 2 luni.

Liderul Partidului Acasă Construim Europa, Gheorghe Cavcaliuc și-a acuzat „oponenții săi politici” de fabricarea „dosarului verde de briliant”, în baza căruia procurorii au cerut Interpol să-l localizeze pentru a fi adus în fața organelor de drept. „Nu manipulați opinia publică, numele meu nu figurează în baza de date Interpol. Eu am anunțat procuratura că sunt în Londra, în deplasare de serviciu”, a declarat Cavcaliuc.

Comentariul liderului PACE vine după ce biroul local Interpol a cerut localizarea lui Gheorghe Cavcaliuc, dar și a omului de afaceri Veaceslav Platon.

Cavcaliuc este recunoscut drept bănuit în dosarul „Zelionka”, în care 3 membri PACE au stropit cu verde de briliant un membru al Platformei DA, pe motiv că acesta „s-ar fi vaccinat anti-Covid fără rând”.

Cavcaliuc a refuzat să se prezinte în fața procurorei de caz pentru a fi audiat, declarând că aceasta „nu ar fi echidistantă, fiind șantajabilă, ca urmare a unui dosar penal deschis pe numele soțului acesteia”.


Pub