A lovit puternic un microbuz cu pasageri, a ieșit pe contrasens și s-a izbit în altă mașină: Un copil de 10 ani, spitalizat

O femeie, la volanul unui Ford Focus, s-a izbit într-un microbuz cu 10 pasageri, după care a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu un Hyundai, în localitatea Mereșeni, Hîncești.

Foto:

Potrivit poliției, accidentul s-a produs pe traseul "Hînceşti-Leova" în apropiere de localitatea Mereşeni din raionul Hînceşti. O femeie, de 34 ani conducând automobilul de model Ford Focus a pierdut controlul volanului și a ciocnit din spate un alt automobil de model Mercedes Sprinter, fiind condus de un bărbat 55 ani din raionul Leova. Ulterior, automobilul de model Ford Focus a ieșit pe contrasens și s-a lovit cu un automobil HYUNDAI H1, la volanul căruia se afla un locuitor din mun. Chișinău.

În urma impactului a avut nevoie de îngrijiri medicale, un minor de 10 ani, care a fost transportat la spitalul raional Hînceşti unde i-a fost acordat ajutor medical.

În rezultatul accidentului toți trei participanți la trafic au fost supuşi testării alcoolscopice cu aparatul de tip ,"Drager", rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe acest caz polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.


Pub