(video) Un brutar din Moldova anunță că își închide afacerea: Nu cred că în țara noastră se mai poate rezolva ceva. Singura soluție este să fugim
Dorin Mereuță, fondatorul unei brutării din țară, specializate în produse 100% naturale, a anunțat astăzi că-și închide afacerea. Acesta susține că „singura soluție este să fugim din țară”. 

Foto: agroexpert.md

„Cu părere de rău, sunt dispus să vă informez că brutăria noastră nu va mai funcționa, cel puțin pentru o perioadă nedeterminată de timp pentru că elementele anilor 90 nu au dispărut, atunci când vin bandiții ai de ales, ori le dai, ori ți-l iau. Nu știu ce voi face mai departe, vom vedea ce va spune justiția. Vă rog frumos, nu mai sunați pentru că nu cred că în țara noastră se mai poate rezolva ceva.

Singura șansă pentru fiecare din noi este să fugim din țară, este greu, sunt niște eforturi care ne depășesc, cel puțin personal am făcut maximum posibil să ofer tuturor un produs natural, însă cu părere de rău nu mi-a reușit. Vă mulțumesc tuturor care ați fost alături de noi”, a declarat Dorin Mereuță.



Pub