(video) Max Verstappen a câştigat acasă, iar DJ Tiësto a dat un concert imediat după cursă

Olandezul Max Verstappen, plecat din pole position, a finisat învingător în faţa propriului public în Marele Premiu al Olandei la Formula 1, a 13-a etapă a Campionatului Mondial, ce a avut loc duminică pe circuitul de la Zandvoort. El a fost urmat pe podium de piloţii Mercedes-AMG.

Amintim că circuitul de la Zandvoort a revenit în Formula 1 după o pauză de 36 de ani.

Menţiune: Pentru că videoclipurile din articol sunt protejate de drepturi de autor, acestea pot fi vizualizate doar pe Youtube şi nu direct de pe blog. Însă un click merită pentru a vedea cele mai tari momente ale cursei!

Olandezul a reuşit a 17-a sa victorie în Formula 1 şi a şaptea în acest an. Verstappen a urcat cu această ocazie pe primul loc în clasamentul piloţilor, devansându-l pe Hamilton, deţinătorul a şapte titluri mondiale, cu doar trei puncte.

Poziţia a 4-a i-a revenit francezului Pierre Gasly (AlphaTauri-Honda), pe locul 5 a fost monegascul Charles Leclerc (Ferrari), iar pe 6 s-a clasat spaniolul Fernando Alonso (Alpine-Renault).

O revenire în sezon a fost a lui Robert Kubica. Polonezul l-a înlocuit pe Kimi Raikkonen după ce acesta a fost testat pozitiv la COVID-19.

Pentru a continua sărbătoarea din tribune, echipa Red Bull Racing l-a invitat pe DJ Tiësto, la fel originar din Olanda, să încingă atmosfera printre cei 70.000 de fani. Îl poţi asculta şi tu mai jos!

https://www.youtube.com/watch?v=dRcM0lsYVno

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/