Weekend fierbinte pentru angajații INSP. Câte şi care au fost cele mai des depistate încălcări

După ce în ultima perioadă de timp s-a întețit numărul de accidente rutiere produse pe teritoriul ţării, în weekend INSP a intensificat la maximum depistarea șoferilor care nu țin cont de regulile generale în timpul condusului.

Şi a fost ceea ce era de aşteptat, ceva ce nu mai este necesar de demonstrat – sute de încălcări. Iar acum gândiţi-vă câte se fac atunci când nu se patrulează intensiv traseele naţionale…

În total, în timpul zilelor de odihnă, 58 de şoferi nu au avut odihnă şi au urcat la volanul automobilelor, fiind ulterior înlăturați de acolo de inspectorii INSP. Dintre aceștia, 44 se aflau în stare de ebrietate avansată, şase au refuzat să treacă testarea alcoolscopică, iar opt s-au ales cu dosare contravenționale.

Alți peste 1.200 de conducători auto s-au supus benevol riscului și au încălcat regulile de circulație în următoarele moduri:

  • prin depășirea limitei de viteză – 800 de șoferi;
  • prin nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră – peste 20;
  • prin încălcarea regulilor de oprire şi neacordare de prioritate pietonilor – peste 70;
  • prin elementara necuplare a centurii de siguranță – 70 de șoferi sancționați.

Totodată au fost depistaţi în flagrant 70 de cetăţeni care s-au supus riscului şi au traversat străzile/drumurile prin locuri interzise.

INSP îndeamnă în continuare atât conducătorii auto, cât și pietonii, să respecte cu strictețe regulile de circulație rutieră și modul de comportament în trafic. O săptămână reuşită şi sigură să aveţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/