Ucraina a permis tranzitarea teritoriului său de către maşini cu numere transnistrene până la 1 octombrie

Vehiculele cu numere de înmatriculare transnistrene se vor putea deplasa în tranzit pe teritoriul Ucrainei, doar spre Republica Moldova, până la data de 1 octombrie a acestui an!

Acest lucru este valabil pentru proprietarii de mașini din stânga Nistrului care doresc să se întoarcă acasă, în primul rând din Rusia sau Belarus, după ce anterior au fost semnalate blocaje la frontiera ucraineană.

Anunţul a fost făcut de aşa-zisul Minister de Externe de la Tiraspol, citând surse diplomatice. Informaţia ne-a fost confirmată în exclusivitate în această seară şi de Serviciul de Stat pentru Paza frontierei al Ucrainei!

FOTO: novostipmr.com

Amintim că de la 1 septembrie a intrat în vigoare interdicția de circulație pe teritoriul Ucrainei a vehiculelor transnistrene fără numere neutre.

Din septembrie 2018, când birourile speciale de înmatriculare a vehiculelor din Tiraspol și Rîbniţa şi-au început activitatea, doar puțin peste 5.000 de unităţi, adică mai puțin de 5% din toate vehiculele private deținute de locuitorii de peste Nistru, au fost trecute pe astfel de plăcuţe.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/