fbpx

Cristiano Ronaldo i-a interzis mamei sale să îi mai urmărească meciurile. Care este motivul

Cristiano Ronaldo este așteptat să debuteze la Manchester United în acest sfârșit de săptămână. Vicecampioana Angliei va juca în Premier League cu Newcastle United, iar portughezul a ajuns deja în Manchester și se pregătește pentru momentul așteptat de toată lumea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cvintuplul câștigător al Balonului de Aur a acordat recent un interviu celebrului jurnalist britanic Piers Morgan, în care a dezvăluit că i-a interzis mamei sale să mai privească meciurile foarte importante în care acesta evoluează. Prin urmare, e puțin probabil ca mama lusitanului să fie prezentă pe Old Trafford la partida contra „coțofenelor”, scrie digisport.ro.

„Nu mai are voie să urmărească meciurile mari. I-am zis: „Ascultă, deja nu mai am tată. Nu vreau să-mi pierd și mama, așa că nu mai ai voie să te uiți la sferturi, semifinale sau finale. Îmi pun prietenii să stea cu ea și se apucă să se plimbe prin casă. A leșinat de două ori pe stadion. Se emoționează foarte tare, nu înțeleg de ce. Așa că nu mai are voie să se uite la meciurile mari”, a explicat Ronaldo.

Dar primele imagini arată că noua achiziție a lui Manchester United este alături de Georgina, ba mai mult, a vorbit despre ziua în care s-au cunoscut.

„S-a declanșat ceva atunci, a fost un declic. Nu mi-am imaginat vreodată că mă voi îndrăgosti așa de puternic de ea. Chiar nu m-am așteptat. Georgina este femeia pe care o iubesc total”, este declarația lui CR7.

Cei doi s-au întâlnit într-un magazin de lux din Madrid.

„Era o zi de vară, era într-o joi. Atunci l-am cunoscut pe Cristiano, un bărbat înalt și foarte frumos. Acum am 27 de ani, iar viața mea s-a schimbat cu 5 ani în urmă”, este și mărturia Georginei Rodriguez în filmul documentar.

Ea a fost prezentă la festivalul de film de la Veneția pentru a promova acest documentar.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button