/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ „Au fost impresii de neuitat”. Circa 30 de cicliști au străbătut timp de patru zile sudul țării 

missing
06 septembrie 2021, ora 21:26

Cicliștii care acum câteva zile au pornit să parcurgă peste 400 de kilometri spre sudul țării, în scop caritabil, s-au întors la Chișinău. Au fost impresii de neuitat, spun aceștia, iar în unele sate au fost întâmpinați ca președintele. Printre cicliști au fost și ambasadori. Bani colectați vor fi donați pentru dezvoltarea serviciilor de îngrijire paliativă din raioanele Orhei și Taraclia.

Obosiți, dar mulțumiți de cursa pe care au făcut-o. Așa s-au întors cei circa 30 de cilciști, care, acum trei zile au pornit spre sudul țării, să parcurgă, în scop caritabil, peste 400 de kilometri.  

Cicliștii ne spun că au avut emoții pozitive în urma acestiu maraton, mai ales știind că fac acest lucru în scop caritabil. Curajul, forța și spiritul de echipă au fost calitățile de bază la participanții acestei curse. Au fost zile în care cicliștii au parcurs și câte 130 km pe zi.

Hesy, a fost câinele care a fost și el prezent la maraton.

Alexandru Namașcu participă pentru prima dată la o astfel cursă lungă și, zice el, dealurile au fost provocarea cea mai grea, dar s-a descurcat. 

Traseul s-a început din Chișinău, a urmat Comrat, Taraclia, Cahul și Hâncești, după care Logănești și iar Chișinău. Localnicii i-au primit destul de cald, ca pe un președinte, spun ei. 

Cea de-a VI-a ediție HospiceBikeTour a avut loc în perioada de 2-5 septembrie curent. Bicicliștii au parcurs aproximativ 440 de km, în scop caritabil. Bani adunați vor fi pentru dezvoltarea serviciilor de îngrijire paliativă. Colectarea fondurilor se face în scopul dezvoltării rețelei „Hospices of Hope Moldova” pentru oferirea serviciilor gratuite de îngrijiri paliative în raioanele Orhei și Taraclia.  

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram