Pe 12 decembrie, Platforma DA își va alege noua conducere. Dinu Plîngău va asigura în continuare interimatul

240146295_1937061839805449_6483846001315258876_n

Platforma Demnitate și Adevăr (Platforma DA) va avea o nouă conducere din data de 12 decembrie 2021. Decizia a fost luată astăzi, 5 septembrie, în cadrul Consiliul Politic Național al Platformei Demnitate și Adevăr.

Data marchează și aniversarea a șase ani de la crearea Platformei DA ca formațiune politică. În cadrul Congresului, conform statului, va fi aleasă o nouă conducere. Astfel, va fi desemnat președintele partidului prin vot secret, componența Biroului Politic Permanent, a Consiliului Politic Național și a altor organisme statutare.

„Începând cu ziua de azi, orice membru al Platformei DA poate să se înscrie în cursa electorală internă pentru șefia partidului. În aceeași cheie a democrației, ca partid extraparlamentar, creat de la firul ierbii, cu o bună experiență legislativă, vom lua toate deciziile importante de viitor împreună cu organizațiile noastre teritoriale”, a declarat Dinu Plîngău, președintele interimar a partidului.

Până la alegerea noii conduceri, interimatul funcției de președinte al partidului îl va asigura în continuare Dinu Plîngău. Acesta își propune ca formațiunea să înainteze soluții pentru cele mai importante probleme ale cetățenilor și să promoveze implementarea inițiativelor înregistrate în legislativul precedent de deputații Platformei DA.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente