(video) Forumul dedicat sectorului imobiliar din Moldova, la prima ediție. Expertul Veaceslav Ioniță: Fiecare al 5-lea leu este dat pentru construcții
În perioada 3-4 septembrie 2021 are loc prima ediție a Forumului dedicat sectorului imobiliar din Moldova, anunță Agenția de Investiții. În cadrul acesteia, expertul Veaceslav Ioniță a prezentat, astăzi, tendințele pe piața imobiliară din Moldova. La eveniment participă și primarul de Chișinău, Ion Ceban. Ce alte subiecte vor fi prezentate astăzi și mâine vedeți mai jos.
Foto: captura ecran

Urmăriți partea de astăzi a primei ediții a Forumului dedicat sectorului imobiliar din Moldova integral, pe UNIMEDIA:



Potrivit Agenției de Investiții, piața imobiliară din Republica Moldova este în continuă creștere din punct de vedere al cererii și stocului disponibil, iar numărul tranzacțiilor imobiliare, practic, s-a dublat din 2017 până în prezent. Acest ritm de dezvoltare a pieței a creat premisa necesară pentru a consolida o platformă comună care să implice toți actorii din domeniu: Guvernul și instituțiile de stat, partenerii strategici, APL-urile, investitorii, agențiile și dezvoltatorii imobiliari.

Evenimentul, care se desfășoară timp de două zile, cuprinde subiectele:
* Prezentare generală a pieței imobiliarelor rezidențiale,
* Tendințe internaționale în clădiri de construcții rezidențiale,
* Strategia de dezvoltare a municipiului Chișinău,
* Sesiuni de pitching pentru dezvoltatorii imobiliari,
* Ședințe de pitching ale companiilor imobiliare,
* Rolul băncilor comerciale în ipotecă,
* Clădiri inteligente pentru un viitor oraș.


Pub