Renault a deschis peste Prut primul său centru de reparații a bateriilor mașinilor electrice

Din această vară Renault Commercial Roumanie a deschis, în parteneriat cu dealerul Auto Cobălcescu, primul centru oficial de reparat baterii de tracțiune pentru vehicule electrice și electrificate din România!

Atelierul se află în incinta sediului Auto Cobălcescu (Splaiul Unirii 311, Bucureşti) și se întinde pe o suprafață de 155 m², dintre care 20 m² sunt alocați pentru depozitarea bateriilor și a pieselor de reparat.

Acesta este dotat cu echipamente specifice reparațiilor bateriilor de tracțiune și dispune de o stație de încărcare. Cu o capacitate maximă de 200 de baterii reparate pe an, atelierul funcţionează cu o echipă formată din patru angajați bine instruiți printr-un program intensiv de formare, organizat cu instructori din Franța. 

Modelele ale căror baterii pot fi reparate în noul atelier sunt: ZOE, Twizy, Kangoo LR, Clio Hybrid și Captur Plug-In Hybrid, în curând noul Spring şi altele viitoare.

Până la deschiderea atelierului din Bucureşti, bateriile erau transportate în centrele de reparații din Franța sau Polonia, fapt care conducea la o durată mai mare de rezolvare a cazurilor prezente în service-urile din România.  

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/