image
Sursa foto: Profimedia

”Vă rog, salvați-mă!”. Apelul disperat al copilului afgan devenit viral după ce a îmbrăcat o pungă pe care a scris Messi

Murtaza Ahmadi, copilul care a impresionat o lume întreagă în 2016, când pe rețelele sociale au apărut fotografii cu el jucând fotbal purtând o pungă pe care era scris Messi, traversează momente cumplite.

Odată cu revenirea la conducere a talibanilor, copilul a început să se teamă pentru viața sa. Murtaza Ahmadi a făcut un apel disperat, prin care a cerut să fie salvat.

”Sunt blocat în casă. Nu pot ieși, mi-e frică de talibani. Vreau să plec într-un loc sigur. Vă rog, salvați-mă”, a transmis copilul, potrivit Marca.

Apropiații lui Murtaza Ahmadi au povestit, conform sursei citate, că tânărul traversează momente grele, iar de frica talibanilor se trezește și începe să țipe.

”În visele mele văd cum vin talibanii, bat la ușă și strigă la mine”, a recunoscut Murtaza Ahmadi.

Sora lui Murtaza Ahmadi, cel mai tânăr membru al familiei, a recunoscut situația delicată în care se află: ”Ce se va întâmpla cu noi? Deja suntem amenințați. Când bate cineva la ușp, Murtaza crede că sunt talibanii și fuge să se ascundă”.

După ce fotografiile cu el jucând fotbal în acea pungă de plastic pe care era scris numele lui Lionel Messi s-au viralizat, inclusiv starul argentinian s-a arătat impresionat de acțiunea lui Murtaza Ahmadi.

Prin intermediul organizației UNICEF, Lionel Messi a reușit să-i trimită lui Murtaza Ahmadi un tricoul al său de la Barcelona, semnat, dar și o minge de fotbal.

Câteva luni mai târziu, în decembrie 2016, cei doi s-au întâlnit la Doha.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: