image
Sursa foto: Profimedia

Karim Benzema, anunțul momentului: ”Kylian Mbappe va juca pentru Real Madrid”

Kylian Mbappe (22 de ani) a ratat transferul la Real Madrid, în ciuda faptului că gruparea ”blanco” a oferit peste 220 de milioane de euro pentru starul francez. Karim Benzema (33 de ani) îi liniștește însă pe fanii de pe Bernabeu și spune că mutarea colegului său din naționala ”Cocoșului Galic” în capitala Spaniei este doar o chestiune de timp.

Karim Benzema și Kylian Mbappe se înțeleg foarte bine în compartimentul ofensiv al naționalei Franței, iar atacantul lui Real Madrid nu și-a ascuns dorința de a face pereche cu mai tânărul său coechipier și la fosta campioană din La Liga.

Chiar dacă tratativele dintre Real și PSG pentru transferul lui Mbappe au eșuat deocamdată, Benzema este convins că starul de pe Parc des Princes va merge, mai devreme sau mai târziu, la Madrid.

”Eu și Mbappe ne înțelegem foarte bine pe teren și în afara acestuia, și este clar că aș vrea să fie cu mine la Real Madrid, care este cea mai bună echipă din lume. Sunt sigur că într-o zi va juca pentru Madrid”, a declarat Karim Benzema, citat de AS.

În urmă cu o zi, Kylian Mbappe a refuzat o nouă propunere de prelungire a contractului cu PSG. Internaționalul francez a spus ”pas” unui salariu de 45 de milioane de euro net/an, care l-ar fi făcut cel mai bine plătit fotbalist din lume.

Presa iberică susține că Florentino Perez va da atacul decisiv pentru Kylian Mbappe în iarnă, când francezul va intra în ultimele 6 luni de contract cu PSG și va putea semna cu orice echipă. Tot atunci, Real Madrid plănuieşte să ofere mai mulţi bani pentru transferul lui Erling Haaland. Relaţia dintre Borussia Dortmund şi Real Madrid este una foarte bună, iar primele tatonări pe subiectul Haaland au fost pozitive, scriu spaniolii.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: