image
Sursa foto: Getty Images

Leo Messi, victima unui fault horror în Venezuela: "Putea să-l rupă! Intrare criminală"

Argentina a învins Venezuela, la Caracas, scor 3-1, într-un meci contând pentru preliminariile CM 2022, în care Lionel Messi a fost victima unui fault foarte dur.

Lautaro Martinez (45+2'), Joaquin Correa (71') și Angel Correa (74') au fost autorii celor trei goluri ale Argentinei, în timp ce Venezuela a marcat golul de onoare în minutul 90+4, prin Yeferson Soteldo.

Messi a fost integralist în echipa lui Lionel Scaloni, iar în minutul 29 a fost victima unui fault foarte dur al lui Adrian Martinez, care intrase pe teren în urmă cu doar patru minute.

În tentativa de a-l opri pe starul argentinian, Martinez a pus talpa pe tibia lui Messi, care intenționa să-l fenteze, iar noul atacant al lui PSG s-a prăbușit pe gazon, îngrijorându-i pe colegii săi. Fundașul venezuelean a văzut cartonașul roșu după intervenția VAR, iar Messi a reușit să rămână pe teren până la final.

"Intrarea criminală care putea să-l rupă pe Messi", a fost reacția spaniolilor de la As. "Intrarea criminală asupra lui Messi și eliminare cu VAR în Venezuela - Argentina. Martinez a văzut cartonașul roșu după o intrare groaznică asupra lui La Pulga", au scris argentinienii de la TyC Sports.

După șapte runde disputate în preliminariile CM 2022 din America de Sud, Argentina ocupă locul secund în grupă, cu 15 puncte, la șase lungimi în spatele liderului Brazilia. La turneul final se califică primele patru, iar a cincea merge la baraj.

Pentru Argentina urmează alte două meciuri în preliminarii, contra Braziliei (5 septembrie) și Boliviei (10 septembrie).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: