image
Sursa foto: IP Edineț

FOTO // Accident mortal, la Edineț: Un bărbat a decedat la spital, iar alții doi s-au ales cu diverse traumatisme

Un tânăr a murit, iar alții doi au fost transportați la spital, după ce două automobile s-au izbit frontal. Accidentul s-a produs astăzi, în jurul orei 15:15, la ieșirea din satul Alexandreni.

Potrivit poliției, s-a constatat că, un bărbat de 33 de ani, conducând automobilul de marca Dacia Logan, având ca pasager un bărbat de 43 de ani, domiciliat în municipiul Chișinău, la ieșirea din satul Alexăndreni în direcția municipiului Edineț, într-o curbă ar fi intersectat marcajul rutier 1.1.1 (linia continuă), ieșind pe banda de sens opus și s-a tamponat frontal cu automobilul de marca Volkswagen Passat, condus de un bărbat de 33 de ani locuitor al raionului Edineț, care avea ca pasager un tânăr de 21 de ani, locuitor al aceluiași raion, care se deplasa regulamentar din sens opus.

În rezultatul accidentului rutier, toate persoanele implicate în accident, au fost transportate la Spitalul Raional Edineț pentru îngrijiri medicale cu diverse traumatisme.

Conducătorul automobilului de marca Volkswagen, în rezultatul traumelor primite a decedat la scurt timp în SR Edineț.

Conducătorul automobilului Dacia, fiind supus testării alcoolscopice cu aparatul Dräger, în aerul expirat s-a stabilit 0,00 mg/l.

Cadavrul conducătorului automobilului de marca Volkswagen a fost îndreptat spre examinare medico-legală.

La moment cazul se examinează întru stabilirea tuturor circumstanțelor și primirea unei decizii legale.

IP EdinețIP Edineț
IP EdinețIP Edineț

Noutăţile partenerilor

comentarii: