Omor eșuat, în capitală: Un bărbat l-a înjunghiat pe un tânăr de 25 de ani, „din cauza unui conflict mai vechi”

Oamenii legii au reținut un bărbat de 42 de ani, bănuit de omor. Potrivit poliției, suspectul l-a înjunghiat în regiunea umărului stâng cu un cuțit. Din cauza rănii, victima a fost transportată la spital.

Foto: captură video

În dimineața zilei de 30 august, serviciul de garda a IP Ciocana, a fost sesizat despre faptul că pe strada Uzinelor din mun. Chișinău, se află un bărbat rănit. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că victima, un tânăr de 25 de ani a fost rănit în rezultatul unui conflict.

În urma măsurilor speciale de investigație și acțiunilor de urmărire penală, polițiștii au stabilit că suspectul în vârstă de 42 de ani i-a aplicat o lovitură în regiunea umărului stâng, cu un cuţit. Acesta a fost stopat de către mai multe persoane care erau în preajmă.

Victima a fost preluată de o ambulanță în scurt timp și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. În cadrul acțiunilor procesual penale suspectul și-a recunoscut vina, confirmând că între el și victimă era un conflict mai vechi.

Bărbatul este cercetat penal pentru „omor”, riscă pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 15 la 20 de ani sau cu detenţiune pe viaţă. La moment acesta este plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.



Pub