14:35:07 16.04.2024
Stiri

Dodon, NOSTALGIC după „regimul Plahotniuc”, care l-a SUSPENDAT din funcție de mai multe ori? „Acum e mai RĂU decât pe timpul lui Plahotniuc”. Răspunsul primit de fostul președinte: „I-a fost bine cu KULIOKUL, dar să încerce și fără”

Actualitate 03.09.2021 10:59 Vizualizări2662 Autor: Ziarul National
Dodon, NOSTALGIC după „regimul Plahotniuc”, care l-a SUSPENDAT din funcție de mai multe ori? „Acum e mai RĂU decât pe timpul lui Plahotniuc”. Răspunsul primit de fostul președinte: „I-a fost bine cu KULIOKUL, dar să încerce și fără”


Liderul Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), Igor Dodon, consideră că „regimul lui Plahotniuc” avea „față umană” și „frică” față de partenerii externi, comparativ cu guvernarea Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS). Socialistul spune că actuala putere este mult mai periculoasă decât „regimul Plahotniuc”, care l-a suspendat din funcție de mai multe ori.

„Știți de ce este mai periculoasă actuală guvernare decât regimul Plahotniuc? Plahotniuc controla și el peste 60 de deputați în Parlament, dar acum e mai rău decât pe timpul său. Plahotniuc se temea un pic de Bruxelles… Tot timpul ținea cont de ce spune Bruxelles și Occidentul. El urmărea cu atenție să fie respectate normele constituționale și statul de drept. Dar acestora le este în cot de asta, iar Bruxelles-ul și Occidentul tac”, a declarat ieri Dodon, în cadrul unei emisiuni de la un post de televiziune din Găgăuzia.

Potrivit socialistului, dacă dânsul și echipa sa își permiteau să întreprindă unele acțiuni similare cu ale actualei guvernări PAS, atunci era deja în lista sancțiunilor Uniunii Europene și SUA. „Dacă noi schimbam în asemenea hal legislația, doar pentru a demite pe cineva incomod… Vedem că Occidentul tace acum. Toate aceste lucruri au loc cu acceptul tacit al Occidentului”, a punctat Dodon.

Sursa citată a adăugat că nu exclude că actuala guvernare ar putea anula și scrutinele desfășurate în R. Moldova. „O să ajungem să fie anulate și alegerile, deoarece nu a câștigat cine trebuie”, a conchis Dodon.

Consilierul prezidențial în domeniul economic, Veaceslav Negruță, a venit cu o replică la adresa fostului președinte al R. Moldova: „Nostalgia (p)rezidentului Dodon: acum e mai rău decât pe timpul lui Plahotniuc. I-a fost bine cu kuliokul. Să încerce și fără”.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md